09 juli 2010

Stängt på dagis

Den här veckan har Tåffes dagis semesterstängt. Måndag och tisdag spenderade Tåffe och jag i Örträsk, onsdag och torsdag passade kennelklubben på att bjuda in till hundkurs och idag, fredag, storstädar vi inför gästernas ankomst i morgon. Då kommer Sonja, Kjell och Linus på besök till onsdag nästa vecka.

Tåffe ska till Sanna och Fredde vid klockan 11 så då får jag chansen att åka iväg och storhandla! Troligtvis kommer Tåffe att vara ganska trött efter hundkurs och beachvolley de senaste två dagarna och en dammsugare att hålla reda på hela morgonen...


Hur går det med katterna??

Den mest frekventa frågan under de senaste 4 månaderna lyder "men hur går det med katterna?" I rösten kan skönjas medömkan för katterna och säkert figurerar säkert också en bild i huvudet av ett monster som jagar 2 vettskrämda små katter.

I morse klockan 8 min semesterfredag hade jag käkat frukost, duschat och shamponerat Tåffe och börjat städa sovrummet klockan 8:00. Då förevigade jag denna ljuva morgonstund som får fungera som svar på frågan: