05 april 2010


Dags för påskkalkon!

Det var en riktigt lyckad långfredagskalkon i år och hör och häpna - den tog slut på en kväll! :-)




















Både katt- och hundtvätt idag, pust...


I morse vårtvättade vi Tyson, hon blev hälften mindre och tycker nog det är ganska skönt att slippa allt överlopps hår.


Sedan kom Scott och Erik förbi på pajrester och eftersom Tåffe snusade där Scott kissade - när Scott kissade, så var det bara att slänga in Tåffe i duschen också. Tåffe hämnades med att kissa på fårfällen. Men det har hänt förr så nu åker den in i tvättmaskinen, får se hur den ser ut när den har torkat... Men vi har donerat den till Tåffe så det får han leva med.














Påskkalas för alla våra vänner från Tväråmark

Tåffe var med och arrangerade kalas idag. Eftersom han har lärt sig så många saker på den tid han har varit hos oss är det ju inget problem. Han följer oss som en skugga när vi bär saker fram och tillbaka, han sitter som ett ljus i bilen och han ligger snällt i sin väskbur när vi inte riktigt har tid för honom. Han är nöjd och glad när han får följa med på alla äventyr och när alla gästerna hade kommit sov han i sin bur.







Vi hade bjudit in 26 gäster till vårt påskkalas och började med bad för dom lite mindre gästerna. Sen var dom sugna på varm korv med bröd. Då var det dags att skicka in dom äldre i bastun.



Men det ska hända något hela tiden och fiskdammen var en efterlängtad programpunkt. Det konstiga var att Jonathan hellre hade velat ha en bh istället för godis för det hade han minsann fått i en fiskdamm hos en kompis... :-) Ser ni förresten den klassiska "svansen på åsnan" på tavlan i bakgrunden, en riktig avdammad sak fast det fanns inte whiteboardtavlor på min tid...



Lekfarbror Rikard in action!











Dom vuxna blev också hungriga långt innan deras hår torkat efter badet och pajerna räckte och blev över, Micke och jag hade bakdag i lördags och resultatet blev 8 pajer.

























När det inte var något annat program lekte barnen "bråtta ner någon av gästerna!" Titta nere på golvet till vänster om barnhögen så ser ni Tåffe som ligger och sover.





























Efter maten och efter att matte städat upp allt godis från golvet fick Tåffe komma ut och leka med barnen.

















Den som hittar...