25 april 2010

Hittade den här filmen från 5 oktober 2008. Det är Tyson och Lillis som delar kudde.

Tåffe och matte njuter av våren!

Den här helgen har Tåffe och matte njutit av vårsolen. Fredagen började med att vi körde husse och Scotts husse, Erik, på Jill Johnsson koncert. Vi kunde knappt bärga oss tills vi blev ensamma. Då hämtade vi upp Scott och körde ner till Mariehemsängarna där vi gick några kilometer längs bäcken. Scott och Tåffe sprang och sprang och sprang och vi tränade lite emellanåt. Tåffe härmar efter Scott och när jag säger "fot" sitter Tåffe vid höger fot och Scott vid vänster fot och väntar på godis.

Sedan åkte vi alla och hämtade husse och Erik från koncerten, åkte hem och käkade glass och såg film. På natten väckte Tåffe oss med ett skall - han hade kräkts och matte hann inte ut innan han till och med bajsat på golvet. Men det gjorde inget för det var första gången och han mådde inte prima. Han hade ätit ett älgben och svalt en för stor bit som skulle kräkas upp.

Nästa morgon gick Tåffe, Scott och matte till Ica och köpte frallor. Tåffe och Scott satte sig utanför och rörde sig inte ur fläcken medan matte sprang in i butiken. Man skulle inte tro att Tåffe inte ens är 4 månader gammal!

Efter frukosten åkte vi för att visa Erik hur kul man kan ha på ängarna. Det blåste så det var inte lika trevligt som på fredagkvällen men springa fick dom!

På kvällen var det middag och vedeldad bastu hos Erik och Tåffe och Scott låg på golvet inne i bastun - den når inte mer än några plusgrader på golvet så det är som gjort för mys med hundar.