24 mars 2010

En omsvärmad valp!

Tåffe fick Veronica, Sanna, Fredde och Antte på fall... Vi avbokar charmkursen som vi hade tänkt skicka Tåffe på -den behövs inte!





Lille Tåffes känsla för snö






Det är så här vi ser Tåffe allt som oftast, han kommer att bli mycket besviken när all den underbara snön smälter men ack så lycklig nästa vinter... och under tiden kan han ju bada i sin sjö.

Utflykt till Tväråmark



I fredags var Tåffe på kalas i Tväråmark som ska bli hans andra hem eftersom matte och husse åker dit titt som tätt. Han skötte sig utmärkt - här kommer några bilder från Tväris på dagtid - han fick hälsa på i söndags också när matte skulle hämta sin Tupperware-beställning hos Pia och Tommy. Tåffe verkar också tycka det är kul där!














Tåffe på pimpelutflykt på sin sjö







I söndags var det strålande mars-väder i Umeå och Tåffe begav sig ner på sin sjö för att dra upp nåra firrar till sina kissekattkompisar. Så här gick det till:


























































Tåffes nya revir på Nydala







Tåffe är överlycklig för innan förra helgen kom ännu mera mjuk, vit snö. På torsdag kom Cecilia på besök med två snälla tjejer som älskade att busa med Tåffe i snön. Vi fikade och hade det mysigt vid Tåffes sjö.