21 april 2010

I måndags var husse och matte och Tåffe på första valpkursträffen. Kursledaren frågade om vi känner till våra hundars på- och av-knapp. Vi vet inte var de sitter men det här händer om man trycker på respektive knapp!










Tåffes dagliga promenadstråk, han bor ju i det vita huset som syns till vänster på bilden. Nu har vi lite mindre snö men så här såg det fortfarande ut på Tåffes väg för en vecka sedan...








Förra helgen var husse eld och lågor över dom bara vägarna. Så Tåffe och jag körde honom till garaget för att ta ut och rasta motorcykeln en stund. Snart är det väl sidovagn (!) som gäller för husse och Tåffe ;-)
Tåffe råkade då träffa på ett gäng pippifåglar, han var inte eld och lågor, snarare förbryllad... Hmmm.
I kväll ska matte i varje fall på en träff med Welsh springer spanielklubben som har temaafton om fågeljakt. Det ska bli kul!






Apportören in action!





Ahaa, även om Tåffe gör allt för att gömma husse under täcket så har nog matte fått sitt bevis!































































Tåffe uppfyller barnens hunddröm

För två veckor sedan fick Tåffe ett uppdrag han tog på största allvar. Det var en förfrågan som skulle till programmet Bulldog som råkade gå till Tåffe istället! Bulldog är ju programmet på tv där barn får spendera en dag med en hund och det skulle Linus, 11 år, få göra!

Linus anlände med sin familj inklusive sin lillebror Elias en strålande söndagförmiddag. Alla hade packat grillkorv, kakor och annat mumsigt. Ja, bilderna berättar väl allt om hur Tåffe skötte sitt uppdrag!
We're back!

Det har "smält en del is under broarna" sedan Tåffe och jag uppdaterade bloggen senast. Under tiden har Tåffe växt och växt och växt och blivit en riktigt stilig, förnuftig ung valp. Kolla här: