15 mars 2010

En solig söndag på Nydalasjön

















Kalasdags! :-)

Tåffe fullkomligen älskar barn och tycker dom kommer i lämplig storlek i förhållande till han själv.


Han lägger sig och blir omklappad och gosad med och när han får nog somnar han ifrån all uppståndelse. Även om han var centrum för uppmärksamheten på kalaset i lördags (och också den som fick flest presenter!) satte han sig och lekte med sina nya saker och brydde sig föga om all uppmärksamhet.



Däremot var han inte sen att hänga med barnen upp på den största snöhögen på gården - som vanligt :-)!























Hundvänner

Tåffe har bott hos oss en vecka och det betyder så klart många promenader i hans nya område. Här träffar han på stora hundar, små hundar, hundar i alla olika färger, tjocka hundar, smala hundar, skälliga hundar och snälla hundar. Det bor hundar av alla olika raser och storlekar i Tåffes kvarter och en vacker helgdag vimlar det av hundar på Nydalasjön.




Tåffe har inte snusat på sina hundgrannar ännu men till mattes kalas i lördags passade han på att bjuda in en av mattes och husses goda hundkompisar. Boardercollien Scott fick hålla sig i skinnet medan Tåffe tittade fram mellan Scotts husses fötter. Tåffe blev modigare och modigare och till slut önskade han att han hade kunnat springa lika fort som Scott.



Sedan dess har Tåffe hälsat på en jättehårig newfoundland och en chihuahua med ben som trumpinnar på sina promenader - fler lär det bli bara vi vaccinerat honom.